top of page

For et samspill!


Talenter designer selv digitale avatarer og lar dem bli en del av dataspillets story og gamedesign.

Med vårspillet - der vi lærer mens vi bygger - er over 20 talenter, lærere, spillutviklere, kunstnere og prosjektledere samlet til felles bragd: Et fungerende dataspill utviklet og publisert på 3 heftige måneder. 


Og gjett om vi lærer? Design, storytelling, programmering, leveldesign, karakterdesign og modellering! Teamarbeid og sosial interaksjon! Det er 3 måneder som både gir ny kunnskap, mye arbeidsglede og motivasjon til å ta neste steg.


Retroverden

Talenter, utviklere og lærere  bygger en retroverden der talentene selv blir en del av historien.

  • Basert på en prototype for et læringsspill, bygger vi sammen en liten verden hvor spilleren kan utforske omgivelsene, oppleve vakker utsikt og hjelpe innbyggerne i samfunnet rundt seg med deres problemer, forteller Martin Adolfsson, lærer i spillutvikling hos Kunnskapstrening IT.

  • Vi lærer oss teknikkene for å skape en sammenhengende og skalert pikselkunst stil. Talentene deltar selv i historien som avatarene de har designet, forteller Julia Lundgren, kunstlærer i Kunnskapstrening IT. 

  • Fremover vil vi utvide verden, fylle den med liv og oppgaver som spilleren kan løse. Målet er å bygge et spill som er hyggelig å tilbringe tid i og hvor du kan trene på matte og problemløsning. Vi er midtveis og flere detaljer følger, så følg med, sier Adolfsson


Hele mennesket

Astrid Høgmo er coach for mange av talentene i Kunnskapstrening IT. Hun er også doktorgradsstudent i pedagogikk. 

  • Vi har alltid lagt stor vekt på det praktiske aspektet i våre kompetanseprogram. Det er ikke teori alene eller skolemåten å gjøre ting på som er veien å gå for mange som ikke fullfører tradisjonell utdanning. Vi vil bygge hele mennesket - få fram arbeidsgleden, la dem bruke sin styrke som eksperter på egen læring og skape variasjon og bredde i hvordan vi legger opp læring og god praksis, sier hun.

  • Vårspillet er et samspill mellom talenter, utviklere, coacher og lærere. Men selv her, der vi tydelig ser et kollektiv (som i en bedrift), gjør vi store individuelle tilpasninger til hvert talents arbeidsmåte og helse. Vi gjør plass for mangfoldet - på samme måte som hele samfunnet må gjøre plass for mangfoldet blant oss for å reelt sett kunne løse utfordringene med utenforskap, sier Høgmo. 

I sommer skaper vi 10 uker med læring, arbeidsglede og vennskap - med oppstart 4. juni 2024. Kontakt Astrid Høgmo - hogmo@kunnskapstrening.no for mer informasjon.
37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page