Kunnskapstrening IT
  • Hjem
  • Tilbud
    • Individuelt program
    • Årskurs spillutvikling 22/23
    • Digital Art
    • e-sport
    • Summer Art Camp
    • Arbeidstrening
    • Varig tilrettelagt arbeid (VTA)
  • NAV
    • Vårt tilbud til NAV
    • Veier til gode arbeidsliv
    • Behov for digital kompetanse
    • Slipp talentene fram!
  • Næringsliv
    • Klynger >
      • Smart kyst >
        • Om Smart Kyst
        • Vi søker talenter
      • Møre og Romsdal
      • Gaia Talent
    • Hackathon
    • Blogg: Lars Utstøl
  • Nyheter

Shuuto og Kunnskapstrening i ny allianse

7/19/2021

Comments

 
Picture
Arne Bergren (venstre) og Lars Utstøl
Gjennom flere år har Shuuto AS drevet regional næringsutvikling innen tv. Nå teamer de opp med Kunnskapstrening IT som jobber med unge mennesker som står utenfor arbeid og utdanning.
Innafor og utafor
- TV-bransjen har tilsynelatende satt seg fast i Oslo, sier daglig leder i Shuuto Arctic As, Arne Berggren.- Det gjør den til uoppnåelig drøm for mange. Og det er en ekskluderende bransje med mange nåløyer. Du må være "innafor" for i det hele tatt å ha en sjanse til å lykkes. Vel, det finnes fantastisk mye uutnyttet talent "uttafor" den etablerte bransjen.
- Vi har jobbet sammen med Kunnskapstrening IT et par års tid, coachet talenter i historiefortelling og kreative prosesser, først og fremst med tanke på spillutvikling, men oppdaget jo raskt at det sitter fantastisk mange talenter rundt om landet som har lyst til å jobbe med tv-drama, og at man ikke nødvendigvis må møtes til faste tider i et rom fullt av whiteboards i Nydalen for å lage tv-drama. Det er en hel haug av unge talenter som har ramlet ut av utdanningssystemet og lever langt vekk fra et organisertA4-liv. Dette er folk med gode idéer, har en enorm mengdetrening og kompetanse som tv- og spillbransjen og alle bransjer med behov for historiefortelling kan ha nytte av. Men det forutsetter av vi tilrettelegger for det. Da blir det vinn vinn, ikke minst regionalt.

Vår første digitale generasjon
- Talentene representerer vår første digitale generasjonen, forklarer Lars Utstøl, daglig leder i Kunnskapstrening IT. - De bringer med seg nye erfaringer, kompetanse og kultur. De er på mange måter mer grenseoverskridende enn tidligere generasjoner. De er digitale og samtidig har de sterke kreative årer. De skriver, maler, tegner og byr på stor iderikdom. Så vil de vil formidle og kommunisere på nye plattformer. I samarbeid med StoryColab, skaper vi en ny type skriveverksted. Tematisk vil det ligge opp mot spill, film og interaktive opplevelser. Det som gjør dette så spennende, er at talentene får tappe inn på reelle prosjekter. De får læring i fart og de får delta i inspirerende fellesskap. De blir tatt med inn i nye medielandskap og får en god fot innenfor voksende industrier, sier Lars Utstøl, daglig leder i Kunnskapstrening IT.

Storycolab
​- Det er en ganske annerledes prosess som utvikler seg sakte, men sikkert i samarbeid med talentene og små og mellomstore bedrifter rundt om i landet, forklarer Arne Berggren. - Vi vet ikke helt hva det ender opp med å bli, en slags plattform kanskje, men tror det er avgjørende at det er idédrevet, at kreatørene, serieskaperne og forfatterne er i sentrum - ikke bare det, de må være selve navet. Altibox er med på dette, Nordnorsk Filmsenter bidrar og FilmCamp i Målselv vil være en viktig del av infrastrukturen.
Comments

Hemnes gir jobben til talenter

4/29/2021

Comments

 
Picture
Andrew Amundsen (venstre) og Sten Magne Hansen åpner snart en ny arena for digitale talenter i kommunen.
Hemnes kommune tar et helthetlig grep mot utenforskap og satser på utvikle sine egne talenter - fra utenforskap til bærekraftig arbeid. 

Tilknytning og verdiskapning
- Å satse på unge i utenforskap, er viktig både for kommunen som organisasjon og for lokalsamfunnet som helhet. Det handler om at alle får mulighet til å utvikle seg og føle tilknytning til samfunnet. Det handler også om at vi må styrke verdiskapningen og da trenger vi å gå inn på nye områder og stimulere til at unge med digitale fotfester også får fotfeste i lokal næringsutvikling, sier Andrew Amundsen, folkehelsekoordinator i Hemnes kommune.

Den unge generasjon har erfaring og ferdigheter til å være med på bred digitalisering. Derfor er satsingen i Hemnes også veldig konkret.
- Sammen med Kunnskapstrening IT og Væxt Helgeland, skal talentene utvikle en App for kommunen. Det arbeidet er nå i gang og skal gi kommunen et nytt digitalt verktøy både i formidling av tjenester til publikum og til intern administrasjon av kommunale tjenester rettet mot unge.

I prosjektet vil talentene få faglig veiledning undervegs og har læringsøkter som er relevant for applikasjonsutvikling. 

Stort behov for de unge
Væxt Helgeland er en motor for næringsutvikling i regionen, særlig har de fokus på nye næringer og entreprenørskap.
- Regionen har for lite ung arbeidskraft og vi mangler kompetanse på digitale fagfelt. Vi må gjøre en offensiv for å sikre næringslivet kapasitet til å utvikle seg videre i et digitalt samfunn. Vi må få inn nye innfallsvinkler og nye forståelser, og da er det naturlig å rette blikket mot den ressursen som unge i utenforskap virkelig representerer, sier Sten Magne Hansen, leder i Væxt Helgeland. 
- Vi inviterer kommuner og næringsliv i regionen til å delta i et felles løft omkring unge i utenforskap, ny kompetanse og digital innovasjon, sier han.

Får plass i Væxthus
Mye av arbeidstiden vil talentene tilbringe på nettet. Her vil de ha sine workshops, prosjektmøter og læringsøkter. Nå åpnes også nye dører i Hemnes.
- Talentene får aksess til det nye Væxthuset i kommunen. Dette vil gi talentene nærkontakt med næringsaktører, gründere og entreprenører. Det skaper relasjoner og åpner for engasjement og tilknytninger, noe vi tror er en suksessfaktor for å inkludere ung kompetanse i samfunnet, sier Sten Magne Hansen i Væxt Helgeland.

Mønsterbruk
Daglig leder i Kunnskapstrening IT, Lars Utstøl, tror at satsingen i Hemnes representerer et lite mønsterbruk.
- Vi får koblet alle de relevante aktørene og tilbudene som må være på plass for å jobbe godt med talenter som kommer fra utenforskap. I ett og samme grep kobler vi  grunnopplæringer, praktiske prosjekter fra samfunnet, faglig veiledning i prosjektarbeid, et regionalt utviklingsmiljø og et en helhetlig kommunal strategi mot utenforskap. Det er en modell for flere kommuner og regioner, sier Lars Utstøl 

Les mer om

• Gaia Talent - 3o nye arbeidsplasser
• Nytt årskurs i spillutvikling
Picture
Comments

30 arbeidsplasser for digitale talenter

2/25/2021

Comments

 
Picture
Ane Høyem og Marius Remen-Hansen
Sortland kommune, Kunnskapstrening IT og Sortland Museum har i dag innledet samarbeid om et nytt, stort prosjekt, kalt GaiaTalent. Målet er at 30 unge i utenforskap skal få en digital arbeidsplass i Vesterålen.

Naturlig å delta

- For oss i Sortland kommune er det helt naturlig å delta som hovedpartner i en satsing som dette. At unge kommer seg ut av utenforskapet og inn som ressurser i det lokale næringslivet, har en meget stor samfunnsverdi,» sier Karl-Erling Nordlund, ordfører i Sortland kommune etter at Formannskapet i Sortland i dag enstemmig vedtok å gå inn som hovedpartner i Gaia Talent.
 
Utenforskap er en av de største utfordringene i samfunnet - nasjonalt og regionalt. Aldri før har så mange mennesker i gruppen 18-30 år stått utenfor arbeid og utdanning som i dag. I Vesterålen er det registrert om lag 600 unge i langtidsledighet/utenforskap - i tillegg kommer gruppen av unge uføre (som vokser) og unge som ikke er registrert arbeidsledige.
 
Ung arbeidskraft trengs i distriktene
Samtidig er tilgangen på ung arbeidskraft, særlig i distriktene, for lav. GaiaTalent tar sikte på å koble unge i utenforskap med behovet for regional innovasjon og utvikling.
- Digital kompetanse fins i den unge generasjonen. Ingenting er mer naturlig enn å foredle denne kompetansen og koble den på regional innovasjon og utvikling. Slik kan vi både styrke kapasiteten for digital utvikling og tilføre lokalsamfunn ung arbeidskraft,» sier Lars Utstøl, daglig leder i Kunnskapstrening IT. 
 
Koblet til lokal teknologiutvikling
GaiaTalent blir nå en del GaiaVesterålen, et av et de mest innovative teknologiprosjektene i kultursektoren i Norge i dag. GaiaVesterålen er et miljø- og historieprosjekt der innovasjon, forskning og teknologisk utvikling spiller sentrale roller. På Sortland skal det bygges et containermuseum, der det ved hjelp av svært avansert teknologi vil lages en modell av Vesterålen. I tillegg skal det utvikles et opplevelsesbasert eksportprodukt.
- Vi vil med dette knytte arbeidet mot utenforskap opp mot teknologiutviklingen i GaiaVesterålen. De digitale talentene skal nå jobbe samme med ett av Norges fremste teknologimiljø om utviklingen av GaiaVesterålen. Målet er at 30 unge i utenforskap i Vesterålen skal få en digital arbeidsplass,» sier Ane Høyem, leder for Sortland Museum og prosjektleder for GaiaVesterålen.
 
GaiaTalent har en kostnadsramme på 11,3 millioner kroner. Forprosjektet har vært støttet av Samfunnsløftet Sparebank 1 Nord-Norge. Prosjektstart for GaiaTalent er beregnet høsten 2021.
Picture
Lars Utstøl
Les gjerne NRK sin reportasje om veien til bærekraftig arbeid: 
https://tv.nrk.no/se?v=DKTR98021621&t=57s
Picture
Comments

Digitalt og tradisjonsrikt

11/4/2020

Comments

 

På vei til nye karrierer

Picture
Lisa Bostwick og Øyvind Mikalsen
Øyvind Mikalsen i Midt-Troms har siden nyttår vært deltaker i Kunnskapstrening IT. Han er levende interessert tradisjonsrikt håndtverk og samtidig godt forankret i den nye digitale tida.  Det har åpnet for et spennende engasjement i museumsverdenen.
- 
Øyvind har vært i praksis hos oss siden i sommer. Han har jobbet på verkstedet og ute i feltet, særlig med det nye barnemuseet. Han har både praktisk håndtverkskompetanse og digital ferdigheter, f.eks innen 3D-modellering. Det er kompetanse vi trenger fremover, sier direktør Lisa Bostwick, ved Midt-Troms Museum.

Hun roser NAV for samarbeidet:
- 
Sammen med Kunnskapstrening IT utvikler vi digitale talenter, ofte fra langtidsledighet, via opplæring, praksis i prosjekter til arbeid. NAV bidrar i prosessen med å få frem til talenter til samfunnet, på en svært god måte. 

NRK-reportasje om Øyvind, Midt-Troms Museum og Kunnskapstrening IT (oppdatert mars 2021)

Kunnskapstrening IT utvikler digitale talenter til et næringsliv i digital omstilling. Behovet for bred, digital kompetanse er stort og økende - både i tradisjonelle næringer og ny næringsutvikling. Ta gjerne kontakt med Ruben Nergård for mer informasjon. 

​
Han har både praktisk håndtverks-kompetanse og digitale ferdigheter. Det er kompetanse vi trenger fremover.
Picture
Comments

Utviklere til lokal treindustri

11/4/2020

Comments

 
På vei til nye karrierer
Picture
Mari Bøe (Innveno), Ole Kristian Simensen, Vegar Skei og Magne Løfaldli (Innveno)
Ole Kristian Simensen og Vegar Skei gikk årskurset i spillutvikling 2018/2019. Med grunnleggende opplæring i regi av Kunnskapstrening IT og Stockholms Universitet og med praksis i innovasjonselskapet Innveno i Surnadal - er de i ferd med å skape seg en karriere med “digitalt fortegn”. 

Et av pilotprosjektene har vært gjort i samarbeid med den lokale treindustribedriften Arkitre AS. Med Ole Kristian og Vegards kompetanse på laget har bedriften utviklet en såkalt produktkonfigurator, som gjør at kundene i en nettløsning kan konfigurere sine produktbehov og skreddersy sin tilbudsforespørsel. I arbeidet har Ole Kristians og Vegars kompetanse innen design, modellering og programmering kommet helt til sin rett. 

​Mer om løsningen:  https://arkitre.herokuapp.com/
​
Mer om Innveno: www.innveno.no

Kunnskapstrening IT utvikler digitale talenter til et næringsliv i digital omstilling. Behovet for bred, digital kompetanse er stort og økende - både i tradisjonelle næringer og ny næringsutvikling. Ta gjerne kontakt med daglig leder - Lars Utstøl - for mer informasjon. 
I arbeidet har Ole Kristians og Vegars kompetanse kommet helt til sin rett
Comments

Bygde 3D-presentasjon

4/15/2020

Comments

 
Ørstabedriften Arbos fikk drahjelp fra Tony Åmbakk - et digitalt talent i Møre og Romsdal -  til å visualisere sitt unike produkt. Resultatet ligger nå på bedriftens hjemmesider - og responsen fra markedet har ikke uteblitt. 
Åmbakk gikk Årskurset i spillutvikling - som Kunnskapstrening IT gir i samarbeid med Stockholms Universitet. Her lærte han seg 2D og 3D. Det siste året har han jobbet med prosjekter og finpusset sin kompetanse på området. Med Arbos fikk han en konkret utfordring fra en lokal bedrift og med resultatet fikk Arbos for første gang presentert produktet sitt i realistisk 3D-format.

- Vi jobber for at talentene våre skal få møte lokale utfordringer og spille på lag med bedrifter når  nye former for visualisering, simulering og gamifisering skal utvikles. Tonys arbeid med Arbos er et glimrende eksempel på hvordan digitale talenter kan bidra i utviklingsarbeid, samtidig som de utvikler seg faglig og får skaper seg nettverk i næringslivet, sier Lars Utstøl i Kunnskapstrening IT. 

Modellen og presentasjonen ble bygd i 3D og senere eksport som film.

Comments

MOBILISERER HELGELAND

4/2/2020

Comments

 
Picture
Leder i Væxt Helgeland, Sten Magne Hansen (til venstre) og leder i Kunnskapstrening IT, Lars Utstøl (til høyre).
23. april inviteres regionale utviklingsaktører med på webkonferansen: Mobilisering av digitale talenter på Helgeland. Målet med mobiliseringen er å utvikle 100 digitale talenter til fremtidens arbeidsliv. 

Utradisjonelle veier
Målgruppen for satsingen er regionale talenter med mye uformell kompetanse innen digitale fagfelt. En stor del av denne gruppen har mye gamingerfaring.
- Regionen har svært mange unge mennesker som har valgt bort vanlig skolegang eller tradisjonelt arbeid, men som samtidig har mye digital kompetanse. I en tid hvor vi går mot underskudd av digital kompetanse, må vi bringe ombord alle som kan bidra til innovasjon og utvikling i det digitale fagfeltet. For å utvikle Helgeland, trenger regionen mye digital kompetanse og vi må gå utradisjonelle veier for å få nok kompetente mennesker til den digitale transformasjon som er i gang, sier Sten Magne Hansen i Vext. 
- Nå inviterer vi hele regionen med i mobiliseringen. Det gjelder både små og store bedrifter, kommuner, unge mennesker og foreldre. Målet er å skape minst 100 nye digitale entreprenører på Helgeland, gjennom å omstille unge mennesker som i dag står utenfor arbeidslivet, sier Sten Magne Hansen. 

Mange tiltak
Mobiliseringen vil vare minst 3 år. 
- En viktig satsing er å informere samfunnet om de nye mulighetene vi skaper for kunnskapstrening og utdanning med sterk kobling til næringslivets og samfunnets fremtidige behov. Dette er tilbud rettet til ungdom som har valgt bort videregående opplæring og ikke er i vanlig arbeid. Så vil vi kjøre kortere og lengre kvalifiseringsløp, sette opp mentorordning for talenter, arrangere workshops der talenter får møte næringsliv og ikke minst vil vi samle inn prosjekter fra bedrifter og samfunn som gir talentene relevante utfordringer som virkelig kan sette fart på deres læring , sier Sten Magne Hansen.
- En suksessfaktor for å omstille mennesker, er å skape relasjoner mellom samfunnets talenter og næringsliv og samfunn. Dette kan gjøres veldig effektivt med å jobbe sammen i utvikling av digitale applikasjoner, spill, 3D, VR. For regionen er dette en vinn-vinn situasjonen, fordi næringslivet trenger digital kompetanse for å sette fart på egen digitalisering og talentene trenger gode og relevante treningsarenaer, sier Lars Utstøl i Kunnskapstrening IT.

Satsingen er støttet av Sparebank 1 Nord-Norge / Samfunnsløftet. 

Program workshop 23. april 2020
​Se hva talenter får til!
Picture
Comments

Søker 100 talenter

3/12/2020

Comments

 
PictureOle Kristian Myrbostad, rådgiver NAV Møre og Romsdal

Nå kan 100 digitale talenter i Møre og Romsdal få plass på årskurset i spillutvikling.
Møter et stort behov
Rådgiver i NAV Møre og Romsdal, Ole-Kristian Myrbostad, er klar på at årskurset møter et voksende behov i næringsliv og samfunn:
- Digital kompetanse blir mangelvare fremover. For å utvikle næringslivet i Møre og Romsdal, må vi styrke arbeidsmarkedet med mennesker som har mye digital erfaring og fremtidsrettet kompetanse. 
- Det er veldig mange talenter utenfor skole og arbeid som kan løftes frem og få en unik utviklingsvei med årskurset, sier han. Mange av de potensielle deltakere, er gamere som er digitale i kropp og sjel. Det er en ressurs vi må satse på fremover,  sier han.

Nye fagområder
Årets opptak av digitale talenter er den tredje i rekken.
- Tilbudet har vært en suksess og gjort at vi har fått mange digitale talenter i regionen i gang med nye karrierespor. Kurset er unikt både i sin form og sitt innhold. Det bygger talentene mentalt og gir samtidig deltakerne ny kompetanse innen programmering og modellering, fagfelt som etterspørres i alle bransjer og sektorer, sier Myrbostad. 
- Så er det utrolig spennende at man samarbeider så tett med næringslivet i prosjekter og hele tiden prøver å koble talenter med næringsliv og samfunn. Slike koblinger tror jeg er utrolig viktig for at talentene virkelig får fotfeste i regionens næringsliv og samfunn, sier Myrbostad.

​
Årskurset i spillutvikling gis av Kunnskapstrening IT i samarbeid med Stockholms Universitet. I Møre og Romsdal starter deltakerne med et forkurs - oppstart 27. juli.

Les mer om årskurset
Se hva fjorårets deltakere har skapt sammen Vindel og aPoint
En kjemperessurs (artikkel i Driva) 

For å utvikle næringslivet i Møre og Romsdal, må vi styrke arbeidsmarkedet med mennesker som har mye digital erfaring og fremtidsrettet kompetanse.
Comments

Satser på digitale talenter

2/18/2020

Comments

 
Picture
Fra venstre: Espen Bjørnsund Gundersen (Leder NAV), Marius Remen-Hansen (Næringssjef Sortland kommune) og Bernt Ola Nilsen (Banksjef Sparebank 1 Nord-Norge)
Sortland kommune blir vertskapskommune for
en regional satsing på digital kompetanse.


Må jakte talenter
Digitaliseringen skyller over bygd og by. I kjølvannet oppstår det et stort behov for arbeidskraft med teknologisk kompetanse. 
- Et underskudd på kvalifisert arbeidskraft, kan bli det største hinderet for utvikle Vesterålen, sier næringssjef i Sortland kommune, Marius Remen-Hansen. 
- Derfor må vi selvsagt satse på videregående opplæring, få til lokale høgskoletilbud og dra med oss universitetene i en satsing på etter- og videreutdanning. Men så ser vi et stort potensiale i alle unge som står utenfor vanlig skole og arbeid. De representerer en digital generasjon med helt unike erfaringer og kompetanse.  Prosjektet vil jakte disse talentene og løfte dem frem til å bli viktige medspillere for næringsliv og samfunn. I konkurransen om teknologisk arbeidskraft, må vi rett og slett bli flinkere til å dyrke fram våre egne talenter for å lykkes ved å utvikle Vesterålen, sier Remen-Hansen.  

God mobilisering
Banksjef i Sparebank 1 Nord-Norge på Sortland, Bernt Ola Nilsen, mener at Sortland som vertskapskommune tar et viktig lederskap.
- Nord-Norge går mot stort underskudd på kvalifisert arbeidskraft. At prosjektet vil  dyrke fram Vesterålens egne digitale talenter, er en god vei å gå. En slik mobilisering kan få flere unge mennesker med i arbeidslivet og sikre en større talentbase for næringslivet. Vi heier på satsingen og derfor er også Sparebank 1 Nord-Norge med å finansiere arbeidet gjennom samfunnsløftet, sier han. 
- Å jobbe for at alle i samfunnet kan få utløp for sine unike talenter, handler om å bygge gode samfunn og et attraktivt arbeidsliv. De positive effektene med å satse på talenter som per i dag står utenfor er veldig store og det er en en mobilisering hele Vesterålen bør være med på, sier Nilsen.

Læring i fart
I prosjektet første fase vil man i samarbeid med NAV, rekruttere inn 10-15 talenter og starte et utviklingsløp som faglig handler om programmering og spillutvikling.
- Talentene vil komme inn i et unikt utviklingsmiljø, der læring vil skje i fart og i tett dialog med faglige veiledere og coacher. Så tidlig som mulig vil de få jobbe sammen med bedrifter som har behov for å utvikle digitale tjenester og produkter. Mye av poenget er å bygge på talentenes unike erfaring som f.eks gamere og gradvis bygge kompetanse og relasjoner til lokalt næringsliv. Vi kommer også til å sette opp en lokalt talentarena på Sortland, der talenter kan jobbe og møte oppdragsgivere i regionen
, sier Lars Utstøl i Kunnskapstrening IT. 
- Den digitale transformasjonen kommer også til distriktene, i fullt monn, og det vi ser at mange bedrifter ennå mangler intern kompetanse til å gå løs på digitalisering. Innenfor rammen av prosjektet, får næringslivet automatisk tilgang på talenter og eksperter som kan bidra til å sette fart på digitaliseringen. Slik får vi til en unik kobling mellom næringsliv og talentutvikling, noe som både bereder grunnen for å løse utfordringer for næringslivet og sikre at relasjoner mellom arbeidsliv og talenter kan utvikles og føre fram til engasjementer og rekrutteringer, sier han. 

Mange unge i Vesterålen
Næringslivet og samfunnet i Vesterålen vil trenge mye ny arbeidskraft de neste årene. Ikke minst arbeidskraft med digital kompetanse.Bare i Vesterålen står 600 unge utenfor arbeidslivet. De er mer digitale enn noen annen generasjon og representerer et viktig potensiale for samfunnet. 
- NAV vil bruke prosjektet til å utforske hvordan vi kan få enda flere unge med i arbeidslivet og skape nye karrierer for digitale hoder i regionen. Vi er med i satsingen fordi vi er programforpliktet til å gi flest mulig av våre menneskelige ressurser en god fot innenfor arbeidslivet. Det gjelder i aller høyeste grad de som ikke har fått fullført vanlige skoleløp, sier Espen Bjørnsund Gundersen i NAV Sortland.


Prosjektet har fått tittelen “Digital kompetanse til næringsliv og samfunn i Vesterålen”. Forprosjektet starter allerede i vinter og man tar sikte på oppstart av hovedprosjekt høsten 2020. Kunnskapstrening IT er prosjektleder og Sortland kommune er vertskapskommune. 


Les mer: Samfunnsløftet


​
Comments

et nydelig prosjekt

1/9/2020

Comments

 
Picture
Clara Malm-Nicolaisen, Sparebank 1 Nord-Norge
«Nord-Norge har landets høyeste andel av elever som slutter undervegs i videregående skole. Vi må huske på at dette ikke reflekterer ungdommene våre, men et offentlig skolesystem som kanskje ikke er like godt tilrettelagt for alle. Kunnskapstrening IT ser mulighetene og den skjulte kompetansen som ligger i ungdomsgruppen som har gaming og koding som interessefelt, og jobber målrettet med hele mennesket. På andre siden av programmet finner vi ressurssterke mennesker med kritisk og ettertraktet IT-kompetanse som Nord-Norge trenger nå, og i fremtiden. Det er et nydelig prosjekt, og en soleklar mottaker av midler gjennom Samfunnsløftet.»
- 
Clara Malm-Nicolaisen, Rådgiver Samfunnsløftet, SpareBank 1 Nord-Norge
Kunnskapstrening IT ble i 2019 tildelt 4,1 millioner kroner fra Samfunnsløfet/Sparebank 1 Nord-Norge for prosjektet: Digitale talenter i nord - 300 nye karrierer. Prosjektet vil i samarbeid med næringsliv, kommuner/regioner og NAV løfte digitale talenter og styrke arbeidsmarkedet for mennesker med digital kompetanse og bidra til å sikre tilgang på viktig kompetanse i nord. 
Picture
Det er et nydelig prosjekt, og en soleklar mottaker av midler gjennom Samfunnsløftet.»
Comments
<<Previous
Forward>>

    RSS Feed

    Arkiv

    June 2022
    May 2022
    March 2022
    February 2022
    November 2021
    August 2021
    July 2021
    April 2021
    February 2021
    November 2020
    April 2020
    March 2020
    February 2020
    January 2020
    October 2019
    June 2019
    April 2019
    March 2019
    January 2019
    May 2018
    April 2018
    March 2018
    January 2018
    December 2017
    October 2017
    June 2017
    April 2017
    February 2017
    January 2017
    December 2016
    November 2016
    October 2016
    September 2016
    August 2016
    June 2016
    February 2016
    December 2015
    November 2015
    October 2015
    September 2015
    August 2015

    RSS Feed

​Kunnskapstrening IT
 post@kunnskapstrening.no
Telefon: 416 13301


Organisasjonsnr: 919 156 791
​Bedriftsnummer: 919 217 235 (For NAV)
Kontonr:
4750.67.23287
Picture

  • Hjem
  • Tilbud
    • Individuelt program
    • Årskurs spillutvikling 22/23
    • Digital Art
    • e-sport
    • Summer Art Camp
    • Arbeidstrening
    • Varig tilrettelagt arbeid (VTA)
  • NAV
    • Vårt tilbud til NAV
    • Veier til gode arbeidsliv
    • Behov for digital kompetanse
    • Slipp talentene fram!
  • Næringsliv
    • Klynger >
      • Smart kyst >
        • Om Smart Kyst
        • Vi søker talenter
      • Møre og Romsdal
      • Gaia Talent
    • Hackathon
    • Blogg: Lars Utstøl
  • Nyheter